Saznajte što vas očekuje u današnjoj epizodi 'Ženim sina?'

Nakon što su kandidati proveli nekoliko dana s djevojkama na izletima diljem Lijepe naše, vrijeme da djevojke dovedu u svoje domove. Josip će naredne dane provesti s djevojkama i mamom Suzanom u kući svoje bake na Pagu. Naime, Josipa muči to što je tijekom igre boca istine Ivana Isabella rekla kako bi prešla kod drugog kandidata. Što mu je mama Suzana savjetovala, pogledajte u današnjoj epizodi:

 

Kod Filipovića strogi režim stupio je na snagu odmah po dolasku djevojaka u mjesto Jakšić pored Požege. Nakon doručka, veselo društvo kreće u obilazak kraja. Svoje djevojke u obilazak Požege povest će i Ivan koji će usput glumiti pravog turističkog vodiča.

 

Matej svoje djevojke najprije vodi u svoj stan kako bi se ugodno smjestile. Nakon što se smjeste, Matej vodi djevojke kod majke Ljiljane koja im pokazuje svoj pogon u kojemu proizvodi sir, a u pravljenju sira okušat će se jedna od djevojaka. Hoće li mama buduću snahu tražiti u najboljoj pomagačici, ostaje nam za vidjeti.

 

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

 

Zanimljivu emisiju ne propustite pogledati od ponedjeljka do srijede u večernjem terminu na Novoj TV. Sve o novoj sezoni pratite na službenoj stranici showa 'Ženim sina?'.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju