Saznajte što vas očekuje u današnjoj epizodi 'Ženim sina?'

Nakon žestoke svađe Isabelle i Patricije, negativno raspoloženje među Josipovim djevojkama ne jenjava. Mama Suzana pokušala je pomiriti djevojke odvevši ih u muzej paške čipke i solanu, no ni to, čini se, nije uspjelo. Kasnije, kako bi se opustili i odlučili su se zabaviti - Isabella je zaplesala trbušni ples, a Josip ju je pratio na bubnjevima:

 

Kako Matej ima malo problema s komunikacijom s djevojkama koje mu zamjeraju da im se ne otvara, našao je riješenje, organizira filmsku večer, a na filmskom repertoaru bit će film – 50 nijansi mračniji. Kod Filipovića je veselo, kako je tata Mile i naredio, Marcela ustaje  u šest sati te kreće s pripremanjem ručka, a za jelo s kojim će osvojiti obitelj Filipović, odabire je rusko-ukrajinski specijalitet s kojim će ih pokušati zadiviti.

Kod Vukelića veselja nikad dosta. Ivan odlazi na spoj s Martinom te s mamom Dubravkom prolazi dojmove. Mama Dubravka pak ne pokazuje nekakvo oduševljenje svojom potencijalnom budućom nevjestom. Koju djevojku bi mama Dubravka poželjela za svog sina, ne propustite doznati u narednim epizodama showa 'Ženim sina?'

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

 

Zanimljivu emisiju ne propustite pogledati od ponedjeljka do srijede u večernjem terminu na Novoj TV. Sve o novoj sezoni pratite na službenoj stranici showa 'Ženim sina?'.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju