Saznajte što vas očekuje u današnjoj epizodi 'Ženim sina?'

Finale druge sezone showa 'Ženim sina?' je pred vratima, a čini se kako kandidati već znaju, ili barem misle da znaju, kojoj djevojci će staviti prsten na ruku. Bruna je najviše mučilo to što svi govore da je Martina ludo zaljubljena u njega, a ona mu to ne pokazuje. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

 

Josip je odlučio da na romantičan spoj vodi Natali, kako će se provesti na Korčuli i što je za njega "mali Pariz" saznajte u večerašnjoj emisiji. Matej Ivani Isabelli želi priuštiti adrenalinski dan. Romantična šetnja Cresom i vožnja brodom završavaju avanturističkim zip lineom. Hoće li spoj romantike i adrenalina u njemu pobuditi neke osjećaje prema Isabelli?

Ivan odlučuje odvesti Petru na ronjenje, dok Mirna provodi vrijeme s mamom Dubravkom, idu u Pakovo selo, što joj nikako nije po volji. Mirnino neraspoloženje počinje smetati mami Dubravki.

Zanimljive trenutke današnje epizode pogledajte u galeriji:



Zanimljivu emisiju ne propustite pogledati od ponedjeljka do srijede u večernjem terminu na Novoj TV. Sve o novoj sezoni pratite na službenoj stranici showa 'Ženim sina?'.



Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju