Mia je odlučila - ne želi drugu šansu i ona napušta show

Nakon što su kandidati showa "Ženim sina?" prošli drugi dan upoznavanja, srušile su se neke predrasude, promijenili dojmovi te stvorile prve simpatije. Iako su se kandidati predstavili u najboljem svijetlu, kočnice su polako počele popuštati, a prve naznake ljubomore počinju se javljati.

Nimalo lak zadatak čekao je Cvijiće koji su se od ranog jutra morali suočiti s eliminacijom. Tata Zoran ima čak četiri omiljene djevojke, dok je Kristian zasad stvorio simpatije prema dvjema. Za njih je ovoga puta isplanirao odlazak u kino, no prije toga uslijedile su eliminacije. Kristian je bez previše razmišljanja odlučio izbaciti Stefani s kojom se najmanje uspio zbližiti, no njegov je plan pomrsila Ana Marija koja je potpuno neočekivano odlučila napustiti show. Ta je odluka šokirala sve djevojke, ali najviše Kristiana. „Trebalo je biti iznenađenje kad se sazna tko će otići, ali ovo je definitivno i mene iznenadilo. Moj otac će se sigurno razočarati odlukom. Pun kufer mi je svega jer nisam očekivao da će Ana Marija sama sebe izbaciti“, rekao je Kristian kojemu su planovi s Ana Marijom pošli u sasvim neočekivanom smjeru.



Kod obitelji Ranogajec jutro je počelo burno. Miljenko je došao u kontrolu djevojaka kako bi se bolje upoznao s njima. Nakon što se neugodno iznenadio kad je vidio da je stan neuredan, Miljenko je pozvao djevojke da s njima odigra igru detektora laži, a situacija je eskalirala kada je na red došla Kristina koja je jasno dala do znanja da s njom neće tako lako izaći na kraj. Miljenko je Kristinu pitao pitanje koje joj se nije nimalo svidjelo, pa je između njih nastao okršaj kojemu su svjedočile i ostale djevojke, a neugodnu situaciju prekinuo je Mirkov dolazak koji je najavio eliminacije. Iako su se dojmovi od prvog okršaja tek trebali slegnuti, drugi je već bio na pomolu kada se kandidatkinjama pridružila Mia koja je izbjegla prvo druženje s Mirkom u teretani.

Da Kristina nije jedina bez dlake na jeziku vrlo brzo dokazala je Mia koja je svojim izjavama toliko pomutila glavu Mirku da je na kraju preispitivao svoju odluku oko eliminacije. „Ja danas nisam planirao da Mia ide van. To je trebala biti druga cura. Koja od vas? Kristina. Ali dat ću joj drugu priliku“, rekao je Mirko. Mia je ipak iz protesta odlučila napustiti show, pa je tako Kristina dobila drugu šansu, iako ni ona trenutno s Mirkom ne može zamisliti svijetlu budućnost. „Razgovor između nas nasamo mogao bi neke stvari riješiti, ali opet ostaje priljepak – otac“, rekla je Kristina koja se opasno okomila na tatu Miljenka.



Za Obradoviće je dan počeo kavom i pripremama za novi spoj. Kako su Obradovići poznati po svojoj ljubavi prema okladama, mama Mirjana kladila se da na spoju Antoniu neće poći za rukom da poljubi Mateu. Istovremeno, prvi znakovi ljubomore počeli su se javljati među Antonijevim kandidatkinjama koje su s neodobravanjem komentirale činjenicu da su se on i Vahdela poljubili na prvom spoju. „Tko se ljubi na prvom spoju?! Bojim se da će sada od svake očekivati da se poljubi s njim, ne znam za druge cure, ali od mene poljubac neće dobiti, nema šanse, jer ja se ne ljubim na prvom spoju, ni na drugom, ni na trećem, ni na petnaestom“, izjavila je šokirana Mihaela. Antonio je na spoj vodio Mateu, maminu favoritkinju, koja je stigla prva. „Ja stigla prva, a gospodina nema. Kad mi ljudi kasne postanem nervozna i živčana“, rekla je nestrpljiva Matea. No Antonio se za svoje kašnjenje iskupio prekrasnim buketom crvenih ruža koji je oduševio Mateu. „Imam 28 godina, a nikad u životu nisam dobila ovakav buket ruža. Eto, dokaz kakav ljubavni život imam – nikakav“, našalila se Matea koja je odmahnaručila žestoko piće da se malo opusti.

Popovići se također zbližavaju s djevojkama koje su napokon dobile priliku vrijeme provesti s mamom Sanjom. To su vrijeme iskoristile da saznaju kako mogu dobiti pluseve kod nje. „Najvjerojatnije bih gledala oči moga sina. Htjela bih da te oči zaiskre, da vidim njega da je jako zainteresiran, a da onda vidim i s moje strane te neke karakteristike koje su meni bitne“, odgovorila je Sanja koja je još jednom djevojkama pokazala da će teško impresionirati Sebastiana i nju. Dok je mama Sanja djevojkama prepričavala smiješne avanture iz Sebastianova života, Smiljka je krenula na spoj sa Sebastianom. „Mislim da ću šarmirati Smiljku, malo sam se potrudio, pa ćemo vidjeti hoću li uspjeti u tome“, rekao je Sebastian. Iako se ambijent koji je Sebastian stvorio svidio Smiljki, čini se da imaju pomalo drugačiji pojam romantike. „Za mene bi vrhunac romantike bio da sjedneš pored mene, ništa ne govoriš i samo me primiš za ruku“, poručila je Smiljka, no Sebastiana to neće oduševiti, pa će komentirati: „Od mene neće napraviti mazu, sigurno. Pokušale su mnoge – nisu uspjele“.

Kako će, nakon burnih i neočekivanih eliminacija, kandidati napredovati na putu do pronalaska idealne žene doznajte u sljedećoj epizodi showa "Ženim sina?".

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju