Mirka je privukla Dianina samozatajnost

Kandidati showa "Ženim sina?" intenzivno planiraju koje će djevojke odabrati za finale, a koje će poslati kući. Mirko si je opet zadao težak zadatak i odlučio na spoj odvesti rezerviranu i šutljivu Dianu. Iako od Diane nije dobio puno povratnih informacija, Mirka privlači njezina samozatajnost. Diana je Mirku priznala da je povučena i da se u tom pogledu razlikuje od njega i svoje sestre Andree, koja joj je u showu ujedno i najveća konkurencija. „Andrea je opuštenija osoba od mene, zato što je valjda sigurna u sebe. A ja nisam toliko, pa se više povlačim“, priznala je sramežljiva Diana koja misli da ne zaslužuje muškarca poput Mirka jer se ne bi osjećala dovoljno dobro za njega. „Ona je jedna jako dobra djevojka, ali nažalost ima nedostatak samopouzdanja i treba joj svaki dan govoriti da je lijepa, da je dobra, maziti je i paziti. To joj treba da pobijedi taj nedostatak samopouzdanja“, zaključio je Mirko koji misli da bi Diana trebala poraditi na samopouzdanju.



Mirko je Dianu odlučio odvesti na kolač, u nadi da će joj šećer pomoći u tome da se opusti. Tu je priliku Mirko iskoristio da Dianu upita o dečku s kojim se Diana dopisivala, a ona mu je priznala da više nisu u kontaktu. Čini se da je Mirko na spoju doznao sve što mu je bilo potrebno, pa je tako Diani obznanio da je upravo ona njegova prva finalistica. „Bojim se kako će sestra reagirati“, priznala je Diana čije je veselje bilo kratkog vijeka jer je istovremeno osjećala strah od reakcije ostalih djevojka, a posebno svoje sestre.

Po povratku u kuću, Diana je djevojkama odlučila prepričati kako joj je bilo na spoju s Mirkom, a s njima je podijelila i veliku novost da upravo ona ide u finale. Andrea i Sara bile su zatečene Mirkovom odlukom, a Andrea je shvatila da je situacija ozbiljna jer se za drugo mjesto u finalu mora boriti sa Sarom. „A jesi mu dala do znanja da ga gledaš kao frenda?“, upitala je Andrea koja je već ranije priznala da se s Mirkom može zamisliti u ozbiljnijem odnosu. Diana, koja je dosad tvrdila da na Mirka gleda samo prijateljski, našla se u nezavidnoj situaciji.

Hoće li Mirkov odabir finalistice između sestara izazvati sukob i rivalstvo te koje će djevojke ostali kandidati odabrati kao svoje finalistice, ne propustite doznati u sljedećoj epizodi showa "Ženim sina?".

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju