Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi showa

Kandidati showa "Ženim sina?" kreću na uzbudljive izlete, a kao idealnu destinaciju Obradovići biraju Gorski kotar, gdje će Antonio svoje djevojke smjestiti u kuću koja će ih oduševiti na prvi pogled te popraviti loš dojam koji je na neke od njih ostavilo prvo zajedničko druženje.
Po dolasku u kuću, djevojke će birati s kime će spavati u sobi, a za to vrijeme na površinu će isplivati prve nesuglasice među njima.

„Primijetila sam da smetam Vahdeli. To je vjerojatno zato što je ona glavna koja izvolijeva, a ja isto izvolijevam, pa sam je malo zasjenila time“, reći će Melinda koja tvrdi da može biti oštra prema onima koji su zločesti prema njoj.



Antonio, koji je od svih kandidata dosad bio najuspješniji na spojevima, još će jednu sretnicu odvesti na druženje u intimnom okruženju. To će ovoga puta biti upravo Melinda koju će zaintrigirati njegov odabir mjesta za spoj. „Nisam nikada bila na spoju u šumi, pa je ovo samo po sebi zanimljivo. Svojih pet minuta s Antoniom ću iskoristiti tako što ću se zabaviti što je više moguće“, uzbuđeno će reći Melinda kojoj će Antonio bez oklijevanja predložiti da zaigraju bocu istine – igru koja uvijek garantira dobru zabavu. Iako će Melinda s oprezom pristupiti igri jer nije spremna prihvatiti svaki izazov, Antonio će i u toj situaciji vješto pronaći način da začini situaciju, pa će započeti s provokativnim pitanjima. „Koja ti je poza najdraža u seksu?“, bit će pitanje kojim će Antonio otvoriti igru, a potom će Melindi zadati izazov da ga poljubi.


Ipak, čini se da neće biti tako lako izmamiti poljubac od Melinde koja će bez zadrške odbiti Antonijev izazov, a na pitanje zašto ga ne želi poljubiti spremno će mu odgovoriti: „Zato što se ljubiš sa svim curama“.

Kako će završiti Antonijev treći spoj i kako će Melinda reagirati na njegova škakljiva pitanja, ne propustite doznati u večerašnjoj epizodi showa "Ženim sina?".

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju