Marko Sandalić izbacivanjem jedne kandidatkinje izgubio i drugu!

Nakon što su kandidati malo bolje upoznali djevojke, neke više, a neke manje – vrijeme je da odluče koju djevojku će poslati kući. Kako bi im odluka bila čim lakša, imali su još jedan dan za provesti u kvalitetnom druženju s djevojkama. Dok su neki kandidati stvari prepustili majci, neki su odlučili osmisliti zanimljivo druženje koje bi im pomoglo u odluci koju djevojku izbaciti. Tako je Igor organizirao natjecanje u kuhanju te iz showa izbacio Mariu Rosu, Elvis je poslao mamu na druženje s djevojkama, pa odlučio kako želi da show napusti Nikolina, Adnan je eliminirao Mariu Ninu, a kod Marka se odvila prava drama – iz showa izbacio Ivanu, a odlaskom zaprijetila i njezina najbolja prijateljica Marija.



ELIMINIRAO JEDNU – ODLAZI I DRUGA?

Marko Sandalić odlučio je izdvojiti Martinu kako bi vidio neka njezina razmišljanja te ju je odveo na izlet u Samobor. Marko joj je priznao da mu se čini dosta drugačija od ostalih djevojaka, na što je Martina imala spreman odgovor: „Ne znam što me čini drugačijom, ali rekla bih da iskačem iz te skupine hostesa.“ Nakon šetnje, Marko i Martina otišli su na kremšnite, a razgovor Martinu nije odveć fascinirao. „Svaka tema koju započnemo, uvijek završava s nekom poslovnom usporedbom".



Dejtovi s tobom mi izgledaju kao poslovni sastanci!“ poručila mu je i zaključila: „To njegovo stalno spominjanje posla i tema gdje uvijek isprepliće posao s ljubavi u jednom trenutku postaje iritantno!“


Marko nije bio oduševljen Martininom nezainteresiranošću za njegov posao, a događaj koji je uslijedio na eliminacijama, svakako ga je šokirao. „Cijeli tvoj životni koncept bi trebalo promijeniti, a ti to shvati kako hoćeš. Danas odlaziš ti. Jako si mi draga.“ kazao je Ivani te ju poslao kući.



No, Ivanina eliminacija, za Mariju je značila da show napušta i ona. „Nemam komentara. S ovom odlukom mislim da gubiš još jednu. Idem s Ivanom. Ako ide ona, idem i ja, nema šanse!“ poručila je Maria i krenula za svojom prijateljicom.



Ne znam koji je razlog što sam izbačena. Drago mi je radi toga jer mi se ne da više sudjelovati u ovom showu i htjela bih ići kući.“, izjavila je Ivana po završetku eliminacija, a hoće li njezino ispadanje iz showa, značiti i odlazak i njezine najbolje prijateljice, ili će se Maria možda predomisliti i vratiti, ostaje nam tek za doznati!

Hoće li se Maria predomisliti i ostati?

glasova:


Na službenoj stranici odmah možete saznati što vas očekuje u novoj epizodi.
 

Zabavni show 'Ženim sina?' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV! Propuštene epizode besplatno pogledajte na novatv.hr

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju