Saznajte što vas očekuje u današnjoj epizodi 'Ženim sina?'

U ovoj epizodi svaki kandidat je morao odabrati mjesto gdje će naredne dane provesti sa svojim djevojkama i tako ih još bolje upoznati. Josip je svoje djevojke odlučio odvesti u Istru, pogledajte kako su tekle vruće igre na bazenu:

Zajedno s tatom Milom, Bruno je svoje djevojke odlučio odvesti u srce Slavonije, u Karanac. Njih dvojica vjeruju da će djevojke biti oduševljene izletom. Pripremili su im neke od tradicionalnih poslova u kojima žele vidjeti njihove sposobnosti snalaženja u polju i kuhinji.

Kao mjesto za izlet Ivan odluči odvesti djevojke u Liku gdje posjećuju špilju, osim toga Ivan poziva još jednu djevojku na spoj. Matej je svoje djevojke odvodi u Zagorje. Izlet u prirodi, biciklijada po zagorskim brdima godi većini djevojaka. Koga će Matej pozvati na spoj i gdje će odvesti djevojku, pogledajte u današnjoj epizodi.

 

Najzanimljivije trenutke današnje epizode pogledajte u galeriji:



Zanimljivu emisiju ne propustite pogledati od ponedjeljka do srijede u večernjem terminu na Novoj TV. Sve o novoj sezoni pratite na službenoj stranici showa 'Ženim sina?'.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju