Roberto Matei: „Treba točno odgonetnuti gdje nema.“

Dok je Roberto tješio Mateu tajanstveno joj je natuknuo: „Treba točno odgonetnuti gdje nema...“, na što je Matea tvrdila da ima svugdje. „Znam ja gdje nema.“, uporan je bio Roberto.

Je li mislio na kamere?

glasova:



Njihovo tajanstveno šaputanje prekinuo je Ozren. No, svoju situaciju Roberto nije propustio prepričati Ozrenu i Jurici. Čini se kako je i Maja primjetila njihovo ponašanje jer je upitala Mateu osjeća li išta prema Robertu što je Matea demantirala i dodala: „Ali, ovako u večernjim satima, ne daj Bože da je u blizini mene. Možda bih ga zagrlila ili nešto, samo zato što mi fali to.“.




Danas je farmerima osim klijentice stigao i trgovački putnik. Glavni za pregovore je Ozren. „Farmeri imaju povjerenja u mene što se tiče farmerskih sposobnosti.“, rekao je Ozren. Ovoga puta farmeri su uspjeli zaraditi 30 dukata. S obzirom na to da ih je ovaj tjedan zanatlija učio plesti košaru farmeri su je uključili u svoju ponudu za trgovačkog putnika. No, čini se kako famreri ne zadovoljavaju njegove potrebe. „Što se tiče njihove ponude, nisam zadovoljan. Što god tražim uglavnom nemaju što ja naručim. Od mene zahtijevaju sve i otprilike dobiju to.“, rekao je trgovački putnik i našalio se: „Kao trgovci su jako sposobni i prefrigani. To pokušavaju biti. Nekad im i uspije, ali ja se ne dam.“.



Najzanimljivije trenutke dana pogledajte uvijek: 



Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju