Saznajte koje će reprezentacije Vatreni dobiti za protivnike.

Utakmice natjecanja Lige nacija igrat će se u rujnu, listopadu i studenom, a s kime će Vatreni igrati, gledatelji će doznati u izravnom prijenosu ždrijeba na Novoj TV u utorak 3. ožujka od 17.30 sati.



Urednik i voditelj emisije je Saša Lugonjić, a njegovi gosti u studiju bit će Željko Vela i Mate Bilić. U specijalnoj emisiji gledatelji će se podsjetiti na put Hrvatske u prvom izdanju Lige nacija, doznati prve reakcije izbornika Dalića s kojim će u Amsterdamu razgovarati Milan Stjelja, a ekipa Nove TV donosi i priloge o protivnicima Vatrenih u skupini.

Premijerno izdanje Lige nacija Hrvatskoj je donijelo protivnike iz samog vrha svjetskog nogometa. Dvoboji sa Španjolskom i Engleskom bili su atraktivni i uzbudljivi, posebno maksimirska pobjeda nad Furijom u sudačkoj nadoknadi te odlučujuća bitka na Wembleyu za plasman na završni turnir. Iako su Vatreni završili posljednji u skupini i prema tome trebali završiti u ligi B, proširenje lige A s 12 na 16 reprezentacija ostavilo nas je među elitom.

Koga ćemo od tih elitnih reprezentacija dobiti za protivnike u drugom izdanju Lige nacija saznat ćemo na ždrijebu u Amsterdamu. Svjetski viceprvaci bit će u četvrtoj jakosnoj skupini te znaju da se ne mogu sastati s Njemačkom, Poljskom i Islandom. Iz prve jakosne skupine zapast će nas netko od kvarteta Portugal/Nizozemska/Engleska/Švicarska, iz drugog pota prijete sami velikani Belgija, Francuska, Španjolska i Italija, dok će nam posljednji protivnik biti netko iz četverokuta BiH/Švedska/Danska/Ukrajina.

S kime će igrati Hrvatska u Ligi nacija, ne propustite doznati u utorak 3. ožujka od 17.30 na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju