Prijenos ždrijeba kvalifikacija za Euro 2024. gledatelji u nedjelju mogu pratiti uživo na Novoj TV s početkom u 12:00.

 U nedjelju, 9. listopada , u Frankfurtu će se održati ždrijeb kvalifikacijskih skupina za Europsko nogometno prvenstvo koje će se tijekom lipnja i srpnja 2024. igrati u Njemačkoj. Hrvatska nogometna reprezentacija nakon ulaska u Final Four izborila je status nositelja pa će se tako naći u prvoj jakosnoj skupini među 10 najboljih reprezentacija iz UEFA- ine Lige nacija.

Prijenos ždrijeba kvalifikacija za Euro 2024. gledatelji u nedjelju mogu pratiti uživo na Novoj TV s početkom u 12:00. Komentator prijenosa bit će Saša Lugonjić, a Milan Stjelja će s lica mjesta u Frankfurtu donijeti prve reakcije izbornika Dalića u našim informativnim emisijama.

''Hrvatska će kao sudionik Final Foura Lige nacija sigurno biti smještena u skupinu sa samo 5 reprezentacija, od kojih će dvije prvoplasirane i izboriti plasman na EURO. Pozicija nositelja svjetskim doprvacima garantira da kao protivnike ne mogu izvući reprezentacije Nizozemske, Španjolske, Italije, Danske, Portugala, Belgije, Mađarske, Švicarske i Poljske. No, i dalje nas ždrijeb može svrstati u vrlo tešku skupinu, jer iz drugog pota prijetit će velesile poput Francuske ili Engleske, kao i regionalni rivali Srbija, te Bosna i Hercegovina.'', najavio je sportski reporter i urednik Saša Lugonjić.

Kvalifikacijske utakmice za UEFA EURO 2024. igrat će se od ožujka do studenog 2023. godine. Vatreni će kvalifikacije za EURO odraditi u četiri termina. Po dvije utakmice odigrat ćemo u ožujku, rujnu, listopadu i studenom sljedeće godine, što će gledatelji moći pratiti na Novoj TV i portalu gol.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju