Nastupe hrvatske nogometne reprezentacije gledatelji će moći pratiti na Novoj TV i portalu GOL.hr.

U nedjelju, 2. prosinca, u Convention Centru u Dublinu održat će se ždrijeb kvalifikacijskih skupina za Europsko nogometno prvenstvo koje će se tijekom lipnja i srpnja 2020. igrati u 12 država. Usprkos porazu od Engleske na Wembleyju, Dalićeva momčad uspjela je izboriti status nositelja pa će se tako u prvoj jakosnoj skupini naći među 10 najboljih reprezentacija iz Lige A UEFA-ine Lige nacija.

Prijenos ždrijeba kvalifikacija za Euro 2020. gledatelji u nedjelju mogu pratiti uživo na Novoj TV s početkom u 11:45. U studiju nas očekuje uigrani komentatorski par, Saša Lugonjić i Željko Vela, s najnovijim će se informacijama iz Dublina javljati Milan Stjelja, a emisiju će urednički potpisivati urednica sporta na Novoj TV Ana-Marija Vuković.



Svih 55 reprezentacija pod okriljem UEFA-e tijekom 2019. igrat će kvalifikacije diljem starog kontinenta, a prvo kolo počinje već 21. ožujka. Nastupe hrvatske nogometne reprezentacije na kvalifikacijskim utakmicama, kao i na natjecanju Euro 2020. gledatelji će moći pratiti na Novoj TV i portalu GOL.hr.


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju