Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Pred vratima su Božić i Nova Godina. Mnogi, u ovo predblagdansko vrijeme, ali i za same blagdane, pretjeruju s unošenjem hrane i pića u svoj organizam. Novinari "Zdravlja na kvadrat" istražili su zašto se u vrijeme blagdana ljudi toliko okreću hrani.

Dekompresijska terapija kralježnice je izrazito uspješna ne operativna procedura za uklanjanje bolova i raznih drugih tegoba uzrokovanih problemima kralježnice. U tretmanu ove procedure koristi se sofisticirana oprema u kombinaciji s modernim stolovima za trakcijsku terapiju. Kako se radi dekompresijska terapija pogledajte u ovotjednom "Zdravlju na kvadrat".



Poremećaj na dva pola. S jedne strane depresija, s druge manija. Poprilično zbunjujuće i teško. Govorimo u "Zdravlju na kvadrat" o bipolarnom poremećaju tj. poremećaju raspoloženja.



Jeste li se ikada našli u situaciji da ne želite izuti obuću u društvu? Jeste li ikada osjećali sram zbog neugodnog mirisa svojih stopala? Ako je to tako, u ovotjednom "Zdravlju na kvadrat" doznajte zašto nastaje neugodan miris nogu te kako ga se riješiti?



Često smo, u godini iza nas, govorili o obveznom i dopunskom zdravstvenom osiguranju. Za Vas su novinari emisije "Zdravlje na kvadrat" istraživali razlike, i doznali zašto je dobro imati policu dopunskog zdravstvenog osiguranja.



Kosa je dio nas i često kroz nju izražavamo svoje raspoloženje i karakter. Nije neobično da ju stiliziramo na razne načine, neki i svakodnevno. Kako tretiranje kose utječe na njezino zdravlje i ljepotu doznajte u ovotjednom "Zdravlju na kvadrat".



Kao mala plašila se stomatologa. Dok je vadila krv znale su je držati i četiri tete kako bi se smirila. Danas se u njoj ne smiruje ljubav iz djetinjstva – ona prema gimnastici. Zato smo ju i odveli u gimnastičku dvoranu i porazgovarli s njom o sportu, hrani, zdravlju. Ivana Kindl gošća je rubrike "Zdravlje s poznatima".



Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu, 23. prosinca na Novoj TV i u nedjelju, 24. prosinca na Domi TV, a prošlotjednu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju