Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Starija životna dob ne bi trebala podrazumijevati nedostatak tjelesne aktivnosti. Dokazuju to i dame koje, umjesto da leže pred TV-om, odlučuju plesati i time ne samo učiniti nešto dobro za svoje zdravlje, nego se pritom i dobro zabaviti!



'Zdravlje na kvadrat' nastavlja priču o ljuskicama na zubima. Riječ je o sve popularnijem estetskom zahvatu na zubima koji popravlja određene nepravilnosti i uljepšava osmijeh! Na pitanja što su ljuskice zapravo, kako se izrađuju te imaju li rok trajanja, odgovorili su stručnjaci.



Ovoga ljeta u Zagrebu je održan kongres neurokirurga koji je okupio stručnjake iz cijeloga svijeta. Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice na čelu s profesorom Krešimirom Rotimom itekako se iskazao u organizaciji ovog hvale vrijednog događaja koji je i našim mladim neurokirurzima donio nova znanja, iskustva te mogućnost za povezivanje s vrhunskim svjetskim stručnjacima.



Zdrava koža je njegovana koža. Njezino zdravlje postiže se redovitom higijenom, njegom te pravilnom hidratacijom. Zašto je važno paziti i na odabir proizvoda za njegu kože, saznajte u ovotjednoj emisiji!

Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu na Novoj TV i u nedjelju na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju