Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Dražen Čuček poznati je nagrađivani kazališni, filmski i televizijski glumac! U kuhinji voli eksperimentirati s hranom koja je ukusna, a jednostavna za pripremu! Za Zdravlje na kvadrat otkrio je jedan novi recept koji će vam se zasigurno svidjeti!

U rubrici Zdravstvena iskaznica tema je osobna higijena. Održavanjem higijene čuvamo svoje zdravlje. Kako ju održavati, što sve ona podrazumijeva te može li se pretjerati s osobnom higijenom, zna liječnik obiteljske medicine Milan Mazalin.



Nakon moždanog udara u potpunosti je zaokrenula svoj život. Kako sama kaže, danas ta Ivana više ne postoji. Sada zna voljeti i cijeniti sebe, ljude oko sebe i načelno život. Kako danas živi, kako se hrani i čime se u životu vodi otkrila je Ivana Plechinger.



Magistra kineziologije Jelena Skender pripremila je nekoliko vježbi kojima ćete kroz pokret tijelu dati energiju za početak dana! Pridružite joj se!



Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu na Novoj TV i u nedjelju na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju