Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Manuela Svorcan mlada je izvođačica koja kroz svoju karijeru spaja pjevanje, ples i glumu! Izdala je već nekoliko singlova, bavi se plesom i redovito nastupa u mjuziklima. Ekipi emisije Zdravlje na kvadrat otkrila je koliko je to zahtjevno te koliko se pridržava zdravog načina života.



Jogurt je mliječni proizvod koji nastaje prirodnim procesom fermentacije mlijeka uz pomoć bakterija. Zašto je zdrav i dobar za našu probavu te u kojim kombinacijama ga je najbolje konzumirati, zna nutricionistica Alma Bunić.

Tri brata – Matej, Danijel i Angelo Švec poznati su kao Street Brothers. Kada bismo ono što rade preveli na hrvatski, mogli bismo reći da se bave uličnom tjelovježbom, odnosno street workoutom. Ekipi emisije Zdravlje na kvadrat pokazali su neke poprilično atraktivne vježbe.



Diplomirana kineziologinja Jelena Skender u ovotjednoj emisiji pripremila je vrlo zanimljive vježbe na atraktivnom rekvizitu – trapezu.



Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu na Novoj TV i u nedjelju na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju