Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

On je novi voditelj showa "Tvoje lice zvuči poznato". Uz novi posao, poznat je kao glumac, ali manje je poznato da je strastveni ljubitelj nogometa. Uz sport voli dobro pojesti, a o borbi s viškom kilograma, zdravlju i treninzima, u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat govori Filip Detelić!


U ovotjednom Zdravlju na kvadrat jedna od tema je kronična bubrežna bolest. U ovotjednom Zdravlju na kvadrat putem video veze gost je naš proslavljeni bivši nogometni reprezentativac Ivan Klasnić. Tri puta je bio na transplantaciji bubrega, a čekaju ga i nove. Kako je živjeti s ovom bolešću pogledajte u novoj epizodi.

Rak prostate uglavnom sporo raste u odnosu na mnoge druge vrste karcinoma. Skoro 90% svih karcinoma prostate ostaju desetljećima klinički neprimjetni. Tko obolijeva, kakvi su simptomi, koje se pretrage trebaju napraviti, kakvo je liječenje? Puno pitanja, ali i odgovora u ovotjednom Zdravlju na kvadrat!

Smatraju ga napitkom za dugovječnost. Kažu da je čudo iz Kavkaza. Što je zapravo kefir, čudesni mliječni napitak? Kako se priprema i kada ga je najbolje konzumirati, pogledajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat!

Malo je onih koji ne vole kupanje i plivanje u bazenu, otvorenom ili zatvorenom. No što se dogodi ako se popije malo vode iz bazena? U ovotjednom Zdravlju na kvadrat donosimo priču s bazena u Velikoj Gorici!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju