Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Prije nekoliko dana održana je prva Europska konferencija mladih gastroenterologa i mladih medicinskih sestara u gastroenterologiji i srodnim strukama. Njihova poruka je: „Ne želimo otići iz Hrvatske!“. Ekipa Zdravlja na kvadrat bila je na konferenciji i podržala ovaj motivirajući stav. U ovotjednoj emisiji pogledajte što su tamo saznali.Advent svi povezuju s različitim događanjima u gradu, s obiljem lampica, dekoracija i ukusne hrane na svakom koraku. Ipak, sve do prošle godine, u doba Adventa nije postojalo niti jedno sportsko događanje. Zato se ove godine, drugi puta za redom održava humanitarna utrka „Advent run“! Ove godine trči se protiv dijabetesa, a dio sredstava prikupljenih od kotizacije utrke donirat će se Hrvatskom savezu dijabetičkih udruga!


 

Poznato je to da Hrvati vrlo često jedu brzu, lako dostupnu hranu. Osobito pekarske proizvode. U ovotjednoj emisiji saznajte šokantnu informaciju zbog koje ćete ih, zasigurno, manje jesti. Naime, sve više stručnjaka zastupa stav da pšenica nije zdrava.Mladi kondicijski trener Mirsad Denjalić samo za vas osmislio je trening koji možete odraditi doslovno bilo gdje i bilo kada! Dovoljna vam je udobna odjeća i jedna prostirka.

Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu, 15. prosinca na Novoj TV i u nedjelju, 16. prosinca na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr. 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju