Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Djeca danas sve više vremena provode na mobitelima. Treba li im to vrijeme ograničiti? Je li to izvedivo ako roditelji i sami ne pružaju dobar primjer? Što je važno kada je ova tema u pitanju otkrili su stručnjaci.

Rubrika „Mala škola“ prvo je krenula sa smoothiejima, zatim je prešla na juhe, namaze i umake, na red su potom došle slastice, a sada se zove „Mala škola zdravih obroka“. Svakako si zapišite recept kojeg Anja Alavanja Romac ovaj tjedan priprema!



Problem pretilosti uzima sve veće razmjere kako u svijetu, tako i u Hrvatskoj. Čak postoji podatak da u svijetu trenutno više ljudi umire od pretilosti nego li od gladi. Pretilost je, naravno, uglavnom moguće prevenirati. U ovotjednoj emisiji otkrijte jedan od načina kako.



Kada bismo vam rekli da se dezinfekcijsko sredstvo na koži može zadržati do 24 sata, a na površinama čak do 30 dana – biste li vjerovali? Izgleda da je moguće. I to zbog nanotehnologije. Što je ona i o kakvom sredstvu je riječ – saznajte u
ovotjednoj emisiji.



Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu na Novoj TV i u nedjelju na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju