Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi emisije 'Zdravlje na kvadrat'.

Gost rubrike 'Zdravlje s poznatima' je političar Damir Habijan, koji je uredniku emisije Daliboru Bosančiću pokazao da uz političku i odvjetničku karijeru ozbiljno shvaća i sportski život te pred kamerama 'Zdravlja na kvadrat' pokazao kako vježba crossfit. Damir Habijan govorit će o tjelovježbi, sportu, prehrani, ali i objavi svojih fotografija na društvenim mrežama na kojima pokazuje svoje isklesano tijelo.




U Hrvatskoj od upale pluća godišnje oboli oko 15 do 20 tisuća ljudi. Upala pluća ili pneumonija najteža je bolest dišnog sustava. Sve što trebate znati o njoj, uzrocima, prevenciji i liječenju, doznajte u 'Zdravlju na kvadrat'.



Proširene vene vrlo su raširen zdravstveni problem. Tegobe s njima ima svaka treća žena, a ni muškarci nisu imuni. Kako ih prepoznati, a kasnije i liječiti, i koje su najnovije metode liječenja istražili su novinari 'Zdravlja na kvadrat'.



Što su to liste lijekova i što znači da je lijek na listi A ili B? Koja polica osiguranja pokriva koje liste lijekova? Što je sa zamjenskim lijekom ukoliko prepisani trenutno nije dostupan? Odgovore donosi ovotjedno 'Zdravlje na kvadrat'.



Postoje spolno prenosive bolesti za koje mnogi nisu ni svjesni da ih imaju, a mogu ostaviti ozbiljne zdravstvene posljedice. Koje su to najčešće spolne bolesti i koji su rizični čimbenici pitanja su na koja novinari 'Zdravlja na kvadrat' donose odgovore.



Za oči se kaže da su naši prozori u svijet. Kroz njih u najvećoj mjeri doživljavamo svijet oko sebe i stoga je jasno kako je izrazito važno voditi brigu o njihovu zdravlju. Što su katarakta, glaukom, mrena i ciste na vjeđama, gledatelji mogu pogledati u ovotjednom 'Zdravlju na kvadrat'.



Griženje noktiju vrlo je raširena navika, a osim što je ružna, može biti i vrlo opasna. Ne samo da tako oštećujemo nokte, već u organizam unosimo i brojne mikroorganizme koji mogu ugroziti zdravlje. Emisija 'Zdravlje na kvadrat' donosi priču o ovoj pojavi.



Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu, 07. listopada na Novoj TV i u nedjelju, 08. listopada na Doma TV, a prošlotjednu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.



 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju