Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Izgubiti ili oštetiti osjetilo sluha nitko si od nas ne bi poželio. Oštećenja sluha mogu biti urođena ili pak ona stečena do kojih kako kod odraslih, tako i kod djece može doći zbog različitih razloga. Jedan od njih svakako je buka. Zašto je važno izbjegavati je, saznajte u ovotjednoj emisiji.



Tema jednog od priloga su najčešće propisivani lijekovi u primarnoj zaštiti. Nekoliko je aspekata s kojih se može sagledati propisivanje lijekova. Jedan od njih svakako je njihova sve veća potražnja. A koji su drugi – ispričat će liječnik obiteljske medicine Milan Mazalin.



Savršen osmijeh želja je mnogih ljudi kojima ga priroda nije podarila. Neki se na ortodontsku terapiju odlučuju iz funkcijskih, a neki iz estetskih razloga. No, ona najčešće spaja oboje. Što sve uključuje proces postizanja savršenog osmijeha ispričali su stručnjaci.

Nije uvijek lako pronaći ideju za tjelovježbu. Nekima odgovaraju rutine pa se drže one vrste aktivnosti koja im odgovara, a neki se vole okušati u različitim vrstama tjelovježbe i pokreta. Ako ste među onima koji vole vježbati uz pomoć rekvizita, u ovotjednoj emisiji dobit ćete novu ideju.



Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu na Novoj TV i u nedjelju na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju