Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

U ovotjednoj emisiji Zdravlje na kvadrat očekuje vas tema koja će zainteresirati mnoge parove. Što se u ljubavnoj vezi ili braku mijenja dolaskom djeteta te kako tada izgleda svakodnevica ljubavnog para? Saznat ćete jesu li tada svađe češće, dolazi li do udaljavanja te kako se nositi s tim promjenama.

Sigurno ste negdje već čuli za superfood. O čemu je riječ? Je li to hrana koja ima neke magične supermoći? Po čemu se superfood, odnosno superhrana razlikuje od obične hrane? Koje namirnice spadaju u superfood i koliko ih često treba konzumirati, zna nutricionistica Alma Bunić.



Svatko od nas, a osobito žene, žele lijepu, nježnu i glatku kožu. Zato nas posebno smetaju nesavršenosti koje se na njoj mogu pojaviti kao što su npr. strije ili ožiljci. Što su zapravo strije i zašto nastaju te kako ublažiti vidljivost strija i ožiljaka na koži otkrila nam je specijalistica dermatovenerologije, doktorica Ivana Prkačin.

Na kraju emisije vježbajte s trenericom Jelenom Skender. Noge su naši pokretači i važno je da su razgibane, a Jelena će pokazati nekoliko vježbi kojima možete ojačati vaše noge.



Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu, 23. veljače na Novoj TV i u nedjelju, 24. veljače na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.



 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju