Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Sigurno ste već mnogo puta čuli to da bi naša prehrana trebala biti bogata vlaknima. Što su zapravo vlakna, u kojim namirnicama se nalaze, koliko bi trebala biti zastupljena u našoj prehrani te može li se pretjerati s vlaknima, ispričala je nutricionistica Alma Bunić.

Istražujući o temi zdravstvenog osiguranja van granica Lijepe naše te korištenja Europske kartice zdravstvenog osiguranja, ekipa emisije htjela je pronaći osobe koje mogu reći nešto o tome iz prve ruke. Upoznajte ih u ovotjednom Zdravlju na kvadrat!



Niti prehrana bogata vlaknima, niti općenito uravnotežena prehrana, niti sve moguće zdrave navike nikada neće biti dovoljne same po sebi ako im ne pridružite tjelesnu aktivnost. To se zaista ne može dovoljno naglasiti. U ovotjednoj emisiji razgibat će vas magistra kineziologije Anđelina Solin!



Mlada Splićanka Kristina Zrinka Kožul oboljela od multiple skleroze posjeduje snagu i životnu energiju veću nego većina nas koji se ne borimo s nekom toliko teškom dijagnozom. Uvjerite se u to i sami u Zdravlju na kvadrat!



Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu na Novoj TV i u nedjelju na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju