Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Internetsko nasilje dio je svakodnevice. Bez namjere da se umanji ono stvarno koje se događa uživo, važno je istaknuti težinu nasilja koje nosi pisana riječ dostupna i vidljiva svima. Žrtve internetskog nasilja potrebno je zaštititi. Možda najbolji način za to je medijski odgoj i pravilan, odgovoran odnos prema medijima.



Liječniku obično odlazimo samo kada nas nešto boli, odnosno kada već nastupe simptomi određene bolesti. No, važno je znati da upravo preventivnim djelovanjem možemo velik broj tih bolesti spriječiti ili barem pravovremeno liječiti. Zato, tvrde stručnjaci, nije moguće dovoljno naglasiti važnost preventive!



Djeca upijaju odnos odraslih prema njima i to od najmanje dobi. Svaka lijepa ili ružna riječ, pohvala ili kazna, utječu na to u kakvu će osobu dijete odrasti. Svoje osobno iskustvo s ekipom Zdravlja na kvadrat podijelila je majka djeteta s teškoćama u razvoju – Irena Orlović.



Ljudi se sve češće odlučuju na estetske zahvate na zubima. Što su i kako se ugrađuju ljuskice, što su i čemu služe fileri te je li moguće imati tzv. hollywoodski osmijeh, saznajte u emisiji.

Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu na Novoj TV i u nedjelju na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju