Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Jeste li i vi među onima koji stalno iznova odlučuju vježbati, no svaki put vas nešto spriječi? Najčešće je to nedostatak volje. Ako uzalud plaćate članarinu u nekoj teretani jer ne odlazite vježbati, pogledajte ovotjednu emisiju Zdravlje na kvadrat.



Limun, češnjak i maslinovo ulje. Sve su to zdrave namirnice koje ljudi često koriste u različite svrhe, a ne samo za hranu. Štoviše, često se govori i o ljekovitosti tih namirnica. Jesu li one zaista ljekovite ili su te tvrdnje ipak pretjerane, otkriva liječnik obiteljske medicine Milan Mazalin.



Razlozi gubitka zubi mogu biti loša higijena usne šupljine, parodontoza ili pak neka trauma. U emisiji saznajte što se čini kada osoba iz bilo kojeg razloga izgubi svoje zube.

Moždani udar jedan je od glavnih uzroka smrtnosti u svijetu i u Hrvatskoj. Bitno je naglasiti važnost pravovremenog prepoznavanja moždanog udara, a samim time i liječenja. Saznajte što o ovoj temi kažu vrhunski stručnjaci.



Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu na Novoj TV i u nedjelju na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju