Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Upale pluća događaju se i ljeti, i tada je najčešće uzročnik bakterija, konkretno Legionella. Epidemije legionarske bolesti povezuju se s klimatizacijskim sustavima u hotelima, bolnicama, toplicama… Što je zapravo legionarska bolest i kako prepoznati njezine simptome?Iako je riječ o prirodnom stanju, menopauza, kao i svaka prijelazna faza u životu, donosi nova iskustva, izazove i te čitav niz lakše ili teže savladivih simptoma s kojima treba naučiti živjeti. Jedno od njih je i neugodna vaginalna suhoća o kojoj je ženama najčešće neugodno govoriti. No, rješenja postoje. Kako si žene mogu pomoći, gledatelji će moći vidjeti u novom izdanju 'Zdravlja na kvadrat'.

Trudnoću ne nazivaju bez razloga drugim stanjem. Osim što se tada događaju mnoge promjene u tijelu žene, ona sa sobom nosi i mnoge rizike – što sama po sebi, što one uzrokovane određenim životnim navikama. 'Zdravlje na kvadrat' donosi savjet liječnice o tome koje biste životne navike trebali napustiti kako svoju trudnoću ne biste doveli u rizik.Celulit je vječna borba žena svih dobi, veličina i oblika – pogotovo u ljetno doba godine kada boravimo na plažama u kupaćim kostimima. Ekipa 'Zdravlja na kvadrat' gledateljima otkriva što je zapravo celulit i je li ga se moguće riješiti?

Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu, 07. srpnja na Novoj TV i u nedjelju, 08. srpnja na Domi TV, a prošlotjednu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju