Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Kako se vrlo brzo nakon karijere uspješne klizačice našla na kirurškom stolu s teškom dijagnozom, karcinomom bubrega, Lea je prava inspiracija za one koji se nalaze u sličnim bitkama za svoje zdravlje. I to zato što je od prve sekunde odlučila kako će pobijediti. 

Petar Krešimir ekipi Zdravlja na kvadrat ispričao je iskustvo sa salmonelom. Odmor na moru narušen mu je zarazom koja ga je prikovala za krevet. Da se to ne bi dogodilo i vama, saznajte na što paziti.

Koža je naš najveći organ. Važno je da ju pravilno njegujemo. Koliko je i zašto važna njega kože ispričala je specijalizantica dermatovenerologije, doktorica Nika Franceschi. Ako vaše dijete otežano i plitko diše, jako je mirno, blijedo, orošeno znojem, ima mučninu i povraća, moguće je da je došlo do tzv. „suhog utapanja“. Što je ono zapravo, zašto su rizična skupina djeca i kako im pomoći, znaju stručnjaci.

Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu na Novoj TV i u nedjelju na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju