Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Ivan Šarić poznati je stand up komičar koji živi od toga da nasmijava ljude. Nasmijao je i ekipu emisije Zdravlje na kvadrat pripremajući zdravi puding od avokada!



Doktorica znanosti i nutricionistica Vesna Bosanac došla je do zaključka da prerađeni šećeri nisu potrebni našem organizmu te da oni nisu nikakav izvor energije. Otkada je u potpunosti izbacila prerađene šećere iz prehrane, njezino tijelo se transformiralo! U emisiji Zdravlje na kvadrat pogledajte njezinu priču.



Mnogi tek u rujnu odlaze na godišnji odmor. Doći na more onda kada se većina ljudi već vratila na radna mjesta sigurno je posebna vrsta užitka. Za sve koji spadaju u tu skupinu, ekipa emisije Zdravlje na kvadrat još jednom podsjeća na štetnost sunčevog zračenja.



Glavobolja, pojačana žudnja za slatkim, vrućica, suha koža, zadah iz usta – sve su to simptomi koji mogu upućivati na dehidraciju. Što je ona zapravo i kako ju izbjeći, otkrivaju stručnjaci.

Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu na Novoj TV i u nedjelju na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju