Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Osim po vrhunskom glasu, poznata je i po zavidnim kulinarskim vještinama. S urednicom emisije Zrinkom Glavaš družila se Ivana Husar Mlinac. Pred kamerama emisije pripremila je zdravu verziju čokoladnog brownieja kakvog svako jutro priprema svome sinu za doručak!



Do gubitka zuba mogu dovesti različite bolesti od kojih je najčešća karijes. Na drugom je mjestu parodontitis – vrsta bolesti u kojoj se zbog konstantne upale u prostoru između zuba i kosti u potpunosti gubi potporna struktura zuba. U najtežim slučajevima potrebna je ugradnja zubnih implantata. O najnovijim metodama koje se pritom koriste ekipa emisije razgovarala je s doktorom dentalne medicine Tomislavom Flegarom.

U novoj rubrici emisije „zdrave navike“ ovoga tjedna upoznat ćete odvjetnika Marka Ramljaka. Marko dobar dio svoga radnog vremena provodi sjedeći u uredu. U emisiji pogledajte kako mu se svidjelo nekoliko trikova pomoću kojih će se morati više kretati, čak i u uredu.

Začepljenost, curenje ili pak svrbež nosa, nadražaj ili peckanje grla, suzenje očiju… Sve ovo mogu biti simptomi alergijskog rinitisa. Što do njega dovodi i kako ove simptome ublažiti dobro zna poznati liječnik obiteljske medicine Milan Mazalin.

Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu, 09. ožujka na Novoj TV i u nedjelju, 10. ožujka na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.



 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju