Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Radijska voditeljica i nekadašnja pjevačica Paola Valić Bekić nedavno se vratila na male ekrane nastupivši u emisiji Tvoje lice zvuči poznato. Ekipa emisije saznala je kako danas izgleda njezin život, planira li se vratiti glazbenoj karijeri te koliko joj je važna tjelesna aktivnost.



Svi kod kuće imamo kućnu ljekarnu. U njoj se često gomila mnoštvo nepotrebnih stvari, lijekova s isteklim rokom trajanja, starih, poderanih omota. Što bi kućna ljekarna zapravo trebala zadržavati, zašto je važno redovito ju čistiti te što bi se dogodilo ako konzumiramo lijek s isteklim rokom trajanja, zna liječnik obiteljske medicine Milan Mazalin.




Damir Božinović bivši je nogometaš i dizač utega koji je sreću i mir pronašao u vježbanju joge. Ekipi emisije Zdravlje na kvadrat otkrio je kako je njegov život izgledao prije, a kako izgleda danas, nakon što je završio Kineziološki fakultet u Splitu, magistrirao na poslijediplomskom studiju na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu te stekao akademski stupanj magistra znanosti.



Profesorica kineziologije Jelena Skender u ovotjednoj emisiji pokazat će vam vježbe koje možete raditi dok sjedite u uredu. 



Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu na Novoj TV i u nedjelju na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju