Više saznajte u ovotjednoj emisiji.

Anja Alavanja Romac u razgovoru sa simpatičnim trenerom Mišom razbija mitove o vježbanju. U emisiji saznajte nešto novo, ali i prisjetite se na važnost tjelovježbe, osobito sada u vrijeme pandemije kada su je mnogi zanemarili.

U prošloj emisiji simbolično na njegovom kraju, započeta je tema listopada kao mjeseca borbe protiv raka dojke. Ona u ovotjednoj emisiji ima svoj nastavak kako nakon što listopad prođe ne bi pala u zaborav. Prevencija je ključ izlječenja kod mnogih, a osobito kod ove bolesti, a u ovotjednoj emisiji upoznat ćete hrabru ženu koja vam to može i osobno posvjedočiti.



Današnji ubrzan način života često se odražava na naše zdravlje, pa tako i na kožu, osobito ponekad na kožu lica. Mnogi se stoga okreću prirodnoj kozmetici. Jedna od takvih, koja svoju filozofiju temelji na životu pčele, je Apivita kozmetika. Na hrvatsko tržište dovela ju je Meri Delić.



Nekoliko je namirnica uz koje se najčešće veže pojam intolerancije. Jedna od njih svakako je gluten, ali i laktoza te voćni šećer. Što zapravo znači imati intoleranciju na određenu vrstu namirnica, kako ju prepoznati te kada se javiti stručnjacima, zna nutricionist Nenad Bratković.



Emisiju "Zdravlje na kvadrat" pratite subotom u jutarnjem terminu na Novoj TV! Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju