Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

U ovotjednoj rubrici „Mala škola slastica“ Anja Alavanja Romac priprema brownieje s datuljama. Ako vam je teško povjerovati da se ukusni brownie može napraviti bez rafiniranog šećera i bijelog brašna, svakako si zapišite ovaj recept i uvjerite se u to da su jednako ukusni!


Bolesti i ozljede lokomotornog sustava uglavnom se liječe konzervativno, a naglasak je na fizikalnoj terapiji. Ako je oštećenje toliko veliko fizikalna terapija se preskače i potreban je operacijski zahvat. Više o ovoj temi ispričali su stručnjaci.


Jesen je doba godine kada mnogi pripremaju zimnice. Da bismo uopće ukiseljeno povrće mogli smatrati zdravim, potrebno ga je konzervirati na prirodan način. Kako pripremiti zimnicu znaju nutricionistice Alma Bunić i Vedrana Dučkić.


Kraj ovotjedne emisije Zdravlje na kvadrat rezerviran je za tjelovježbu. Magistra kineziologije Jelena Skender i ovoga puta za vas je osmislila nove, zanimljive vježbe. Pridružite joj se!

 

Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu na Novoj TV i u nedjelju na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju