Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Gledali smo ga u seriji „Na granici“, a sada u seriji „Dar Mar“. Ovaj glumac dolazi iz istarskog Peroja, privremeno živi u Zagrebu, a sport – uz glumu – obožava. U Zdravlju na kvadrat Marka Braića vidjet ćete u dosad neviđenom izdanju!



Štitnjača ima značajnu ulogu na psihičko, ali i fizičko stanje osobe. Hormoni štitnjače u organizmu održavaju osnovni metabolizam stanica te ih stimuliraju. Što se događa ako štitnjača ne funkcionira, doznajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat.



Zašto je svinjska mast proteklih desetak godina „protjerana“ iz jelovnika i je li točno da može biti uzrok srčanog i moždanog udara? Vraća li se ova delikatesa u kuhinje? Sve detalje doznajte u Zdravlju na kvadrat.



Što će biti s dječjom bolnicom u zagrebačkom naselju Blato, koliko plaćamo jednu dozu cjepiva, kako se izračunava Covid dodatak za liječnike i medicinske sestre? Pitanja je dosta, a na njih će u Zdravlju na kvadrat odgovarati Ministar zdravstva Vili Beroš!



Zima, niske temperature, smrznuto lice i ruke… Mnoge osobe dobivaju alergiju na hladnoću. Kako si pomoći? Odgovore u Zdravlju na kvadrat ima dermatologinja Ivana Prkačin.



Valunzi su siguran znak menopauze, čak i kada se događaju mlađim ženama. Nalet vrućine traje od jedne do deset minuta, a žena može u danu imati čak i do 30 valunga. Što se događa u ženskom tijelu i koliko je taj proces stresan za njih, pogledajte u Zdravlju na kvadrat.



Emisiju "Zdravlje na kvadrat" pratite subotom u jutarnjem terminu na Novoj TV! Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju