Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Upala vanjskog uha vrlo je često i iznimno bolno stanje koje zahvaća svaku demografsku skupinu – stare, mlade, zdrave, bolesne. Riječ je o gotovo isključivo bakterijskoj upali kože i vrlo tankog sloja ispod kože te između kosti zvukovoda. Više o ovom stanju u ovotjednoj emisiji ispričat će specijalist otorinolaringologije Andro Košec.



Ozljede lokomotornog sustava mogu biti povezane sa starenjem i tada govorimo o degenerativnim promjenama, no mogu biti i posljedica neke vrste traume. U Poliklinici Rotim ekipa Zdravlja na kvadrat potražila je odgovore na pitanja na koje sve načine se takve ozljede liječe te u kojim slučajevima je potreban operacijski zahvat.



Čovjek nije stvoren da bi sjedio. Potrebno nam je kretanje jer pokret znači zdravlje organizma. Emisija Zdravlje na kvadrat često potiče na razne oblike tjelovježbe, a jedan od najjednostavnijih je svakako – hodanje. U ovotjednoj emisiji prisjetite se važnosti vrste tjelovježbe koju možete prakticirati svakodnevno.

Kako sve ne bi ostalo samo na riječima, na kraju emisije važnost pokreta magistra kineziologije Jelena Skender iz riječi će pretočiti u djelo. Ponovno je za vas osmislila vježbe nakon kojih ćete puni energije započeti dan!



Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu na Novoj TV i u nedjelju na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju