Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Svoga partnera, talentiranog Slavka Sobina, kroz cijelu sezonu emisije 'Ples sa zvijezdama' i više nego uspješno vodila je korak po korak – sve do pobjede! Ona je kraljica plesnog podija, Gabriela Pilić! U ovotjednoj emisiji Gabriela otkriva recept za zdrav, a ukusan, chia puding.



Zašto je jogurt zdrava namirnica, koji je njegov sastav, zašto chia sjemenke spadaju u superfood i čime su sve bogate te zašto su te dvije namirnice dobra kombinacija, zna nutricionistica Vedrana Dučkić.

Jedan od najčešćih mitova vezanih uz ortodontsko liječenje je taj da je ono vezano isključivo uz estetiku. No, nije tako već je ono povezano s nizom potencijalnih stanja i razloga. Ipak, ako vam je važna i estetika, danas postoji način kako zube ispraviti aparatima koji se ne vide. Više o tome saznajte u ovotjednoj emisiji.



Diplomirana kineziologinja Jelena Skender i ovoga je tjedna za vas pripremila vježbe kojima ćete učiniti nešto dobro za svoje tijelo! Zato u subotu ponovno vježbajte s njom!



Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu na Novoj TV i u nedjelju na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju