Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

U emisiji Zdravlje na kvadrat često se govori o različitim bolestima, njihovoj učestalosti, o simptomima i mogućnostima liječenja. Kako biste saznali odgovor na pitanje „od kojih bolesti Hrvati najčešće boluju“ ekipa emisije uputila se u Hrvatski zavod za javno zdravstvo. Više o ovoj temi ispričala je primarijus Verica Kralj.

Ako smo dugotrajno i intenzivno izloženi buci, može doći do oštećenja sluha. Ono može gradirati od blage nagluhosti do potpune gluhoće. Što sve proizvodi buku, kako ona djeluje na naš sluh, ali i neke druge sustave unutar našega tijela te na što paziti, zna liječnik obiteljske medicine Milan Mazalin.



Ljeta su sve više vruća, ali i zime sve toplije. Snijeg nije pošteno zapadao već nekoliko godina, borimo se s južinama, minusi postaju sve rjeđa pojava. O tome koje su to klimatske promjene koje se događaju i što možemo očekivati u budućnosti otkrila je prognostičaru Kristijanu Božarovu.



Magistra kineziologije Jelena Skender nakon kratke pauze ponovno je pripremila vježbe kojima ćete razbuditi i pokrenuti svoje tijelo! Sve savjete koje ćete čuti u emisiji upotpunit ćete pokretom!



Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu na Novoj TV i u nedjelju na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju