Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Poznati kazališni i televizijski glumac Marko Cindrić svoj ispušni ventil pronašao je u vještini specifičnih pokreta zvanoj Tai chi. Ekipa Zdravlja na kvadrat posjetila ga je na treningu kako bi saznali kako mu ide te što ga je uopće potaklo da se počne time baviti. Dobrobiti su, kaže, višestruke!



Alergija je neuobičajen i neprimjeren odgovor našeg imunološkog sustava na različite čimbenike iz okoliša. Koje su alergije najčešće, koji su njihovi simptomi i kako ih držati pod kontrolom zna već svima dobro poznati liječnik - Milan Mazalin.

Užurban i stresan način života, nekvalitetna prehrana i nedostatak tjelesne aktivnosti lako mogu dovesti do razvoja mnogih bolesti. Vrlo često to su gastroenterološke tegobe poput gastritisa, gerba ili pak čira na želucu i tada nam je potrebna liječnička pomoć.



Trenerica Jelena Skender današnjim vježbama pokazat će da sobni bicikl ne mora biti samo sprava na koju odlažete odjeću. Ako imate sobni bicikl i dobru volju - vježbajte skupa s njom!



Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu, 30. ožujka na Novoj TV i u nedjelju, 31. ožujka na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju