Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Jeste li među onima koji su izolaciju shvatili kao priliku za zdrav način života koji su dugo odgađali pod izlikom manjka vremena ili pak među onima koji su se u vrijeme zatvorenosti u domove malo opustili i nakupili koji kilogram viška? Ako ste ovi drugi, svakako u ovotjednoj emisiji saznajte kako izgubiti nakupljeni višak.



Zovu ju tihim ubojicom i to zato što najčešće prolazi neprimijećena i neotkrivena, a uzrokuje brojne bolesti od kojih su neke i opasne po život. Ljudi koji od nje boluju pod posebnim su rizikom kako inače, tako i u doba koronavirusa. Ekipa emisije s liječnicima je razgovarala o hipertenziji.



Neki su mladenci otkazali vjenčanja koja su se trebala održati u ovo vrijeme, neki su ih samo odgodili, a neki su ih prilagodili situaciji i svejedno se odlučili vjenčati, makar i bez uzvanika. Zdravlje na kvadrat donosi odgovore na pitanja kako se sada i pod kojim uvjetima odvija isprobavanje vjenčanica i na što treba paziti pri posjetu salonima.

Nakon prevrtljivog travnja ušli smo u svibanj. Vremenske prilike i neprilike različito utječu na ljude. O tom utjecaju, o promjenama u prirodi koje su uslijedile povlačenjem ljudskog utjecaja u doba pandemije te o tome kakvo je ljeto pred nama u ovotjednoj emisiji govorit će prognostičar Kristijan Božarov.



Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu na Novoj TV i u nedjelju na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju