Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Biste li povjerovali u to da je moguće napraviti kruh u 90 sekundi? Poznato lice u ovotjednoj emisiji 'Zdravlje na kvadrat', Ana Begić Tahiri pronašla je vrlo ukusan i zdrav recept za kruh za čiju je pripremu potrebno upravo toliko vremena!

Kada imamo problema s probavom, osim što se osjećamo neugodno, možemo imati i mnogih drugih problema sa zdravljem. Koliko važnu ulogu zdrava probava igra u zdravlju cjelokupnog organizma, zna liječnica obiteljske medicine Vjekoslava Amerl Šakić.

Zagrepčanin Vedran služi se jednom vrlo neuobičajenom i hrabrom metodom za jačanje imuniteta - kupa se u ledenoj vodi! Plivao je u Neretvi i to na svega 8 Celzijevih stupnjeva, zimi odlazi na kupanje na Mrežnicu, što je većini naprosto nezamislivo. Hrabrost, ludost ili gušt? Reći će vam on sam.

Diplomirana kineziologinja Jelena Skender kroz vježbe koje je pripremila za ovaj tjedan pokazat će vam što znači varijabilnost pokreta.



Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu na Novoj TV i u nedjelju na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju