Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Vrhunski borac u usponu iz CRO COP-ovog tima Aleksandar Rakas trenira šest puta tjedno, dva puta na dan, tri do četiri sata. Vježbu koja se zove „marinci“ može napraviti i do sto puta. Sve može, ali ne može gledati kad mu medicinska sestra vadi krv. U Zdravlju na kvadrat upoznajte ovog vrsnog sportaša. 

Astma je kronična bolest s kojom se danas može normalno živjeti. Nekad je mnogima donosila velike probleme, ali učinkoviti lijekovi osigurali su život gotovo bez napadaja. U Zdravlju na kvadrat doznajte zašto neke osobe obolijevaju od ove bolesti?

Nastanak narančine kore na trbuhu, bedrima, stražnjici, iznad koljena, ali i drugim dijelovima tijela uzrokovan je nezdravim načinom života, a uklanjanje ovog mrskog neprijatelja često se čini kao nemoguća misija. Koliko je učestao, toliko je i puno dezinformacija o njemu. U Zdravlju na kvadrat govorimo o celulitu.

Hidratacija pojačava zaštitni sloj kože i štiti ju od svih vanjskih utjecaja, posebice zimi. Zdravlje na kvadrat ima savjete kako zaštiti vlastitu kožu i koje preparate koristiti?

Grickanje noktiju počinje već u djetinjstvu, a kad se nastavi, i u odrasloj dobi može prerasti u ozbiljan problem. Kako je ta radnja povezana s našim psihološkim stanjem i kako riješiti taj problem, pogledajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat.

Kada osoba dođe u peto desetljeće života, onda se tu, većinom, pojavi slijedeći problem - onaj s dalekovidnošću, ali i s kratkovidnošću. No rješenja ima u vidu progresivnih naočala. Kako izgledaju i koliko pomažu pogledajte u Zdravlju na kvadrat.

Emisiju "Zdravlje na kvadrat" pratite subotom u jutarnjem terminu na Novoj TV! Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju