Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Pokraj štednjaka je prava majstorica. Voli jesti, i ne gladuje zbog izgleda, a za sebe kaže da je jedna obična žena s manama i vrlinama koja se trudi sve to šarmantno nositi. Najbitnije joj je mentalno zdravlje, a za gledatelje Zdravlja na kvadrat Nives Celzijus pokazala je i neke vježbe koje rijetko tko može napraviti.



Znate li da bi na ljestvici boli zubobolja imala ocjenu 7. Najčešći se intenzitet boli kreće od 4 do 6. Ako prelazi broj 4 znači da je pacijentu bol toliko intenzivna da je ne može izdržati pa će uzimati sredstva za suzbijanje boli. Što nam bol zapravo govori doznajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat.



Digital Smile Design je napredni postupak dizajniranja osmijeha koji savršeno pristaje licu. Analizom dobivenih fotografija izrađuje se digitalna simulacija novog osmijeha. Kako se radi taj postupak pogledajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat.



Onečišćenje zraka utječe na dišni sustav, a neke čestice koje udišemo mogu preko krvotoka oštetiti i ostale organe. U Zdravlju na kvadrat istraživali smo, kako onečišćenje zraka utječe na naš organizam i zašto zbog njega koža izgleda starije?



Psorijaza je kronična kožna bolest za koju je tipična pojava crvenila te odebljanja kože koji su prekriveni srebrno bijelim, mekinjastim i suhim ljuskama. Promjene najčešće nastaju na laktovima, koljenima, vlasištu, na trupu ali može se pojaviti i na bilo kojem drugom dijelu tijela. Može li se psorijaza izliječiti, doznajte u Zdravlju na kvadrat.



Možda ste baš jučer odlučili u svoju košaricu umjesto bijelog staviti smeđi šećer, misleći kako ste učinili pravu stvar za svoje zdravlje! Ali, postoji li uopće razlika između bijelog i smeđeg šećera? Odgovor potražite u Zdravlju na kvadrat.



Emisiju "Zdravlje na kvadrat" pratite subotom u jutarnjem terminu na Novoj TV! Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju