Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Pjevačica vrhunskog glasa Neda Parmać, žena od humora i zabave, rođena Pločanka, u Zdravlju na kvadrat pokazala je svoje umijeće vježbanja. Koliko nije najbolja u fitness treningu, toliko je odlična u trčanju. Od 12. godine teško je tko može preteći, a tri do četiri puta tjedno obvezno je na jogging-u.



Limfna drenaža pomaže kod artritisa, artroze, gihta, muskulfibera i kao prevencija kod proširenih vena. Iskustva su pokazala i da je oporavak nakon operativnog zahvata bolji i brži uz ovaj tretman. Kako se radi limfna drenaža pogledajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat.



Nesanica danas muči sve veći broj osoba, nerijetko i zbog pandemije koronavirusa, ali i potresa. U velikoj mjeri može utjecati na kvalitetu života. Koliko sna je dovoljno, varira od osobe do osobe, no većini je potrebno sedam do osam sati. Ali što je zapravo nesanica doznajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat.



Precizno postavljanje dijagnoze i što brži oporavak bolesnika cilj su svakog postupka u Poliklinici Rotim. Njihova je misija pružanje vrhunske zdravstvene zaštite, a vizija brzo prepoznavanje bolesti i liječenje najsuvremenijim metodama. Zdravlje na kvadrat pokazat će Vam kako radi jedan od najboljih specijalista neurokirurgije na ovim prostorima Krešimir Rotim.



U Zdravlju na kvadrat upoznat ćete i stručnjakinju za neinvazivnu estetsku medicinu, liječnicu Sandru Kovačević. Na vrlo jednostavan i pristupačan način objasnit će Vam kako botox i fileri mogu pomoći i olakšati život.



U Murskom Središću nalazi se VitaFit, moderan centar za sport, rekreaciju, masažu, njegu lica i tijela te rehabilitaciju. Zašto u ovaj centar dolaze ljudi iz Slovenije, Mađarske, Austrije ali i Hrvatske otkrijte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat.



Emisiju "Zdravlje na kvadrat" pratite subotom u jutarnjem terminu na Novoj TV! Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju