Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Boravak uz more ili u moru, mnogi će se složiti, ima terapeutski učinak na naše tjelesno i psihičko zdravlje. U ovotjednoj emisiji saznajte na koje sve načine more djeluje na razne sustave u našemu tijelu te što je talasoterapija.



Radna mjesta u tvornicama, poput čeličana, kotlovnica, ali i kuhinja mjesta su na kojima može doći do toplinskog udara. On može nastupiti iznenada, ali i postepeno. Stručnjaci su odgovorili na pitanja po kojim simptomima ga možemo prepoznati te kako reagirati ako do njega dođe.



Jeste li znali da se udisanjem eteričnih ulja stimulira dio mozga koji je povezan s osjetom mirisa te se otpuštaju kemikalije koje pružaju osjećaj ugode i mira, i djeluju stimulativno? Brojna istraživanja dokazala su djelotvornost aromaterapije.



Raznoliki su simptomi manjka vitamina D i nisu lako prepoznatljivi. Najčešće su vidljivi tek kada ga u tijelu kronično nedostaje. Prvo što se može primijetiti je umor te bol u mišićima i u kostima. Mnogi su razlozi zašto je vitamin D važan za naše zdravlje. 



Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu na Novoj TV i u nedjelju na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju