Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Poznajete ga kao političara i gledate u vijestima i središnjim dnevnicima. Ali ne poznajete ga kao skijaša, ljubitelja malog nogometa, trčanja i borilačke vještine jiu-jitsu. Samo na Novoj TV, u Zdravlju na kvadrat, ministar rada Josip Aladrović kakvoga još niste vidjeli!



Kašalj, glavobolja, povišena tjelesna temperatura i umor samo su neki od simptoma koronavirusa. No iste simptome imat ćete ako vas muče sinusi. Koronavirus ili infekcija sinusa - kako ih možete razlikovati? Odgovore potražite u ovotjednom Zdravlju na kvadrat.

Koronavirus i tisuće informacija. Godinu dana traje bombardiranje onog što je ostalo od zdravog razuma građana. Uz to i potresi kojima se više ne zna broj. Psiholozi tvrde kako je sve veći broj anksioznih i depresivnih osoba koje traže pomoć. U Zdravlju na kvadrat govorimo o mentalnom stanju nacije.

Vrućih zdravstvenih pitanja o popuštanju mjera, cijepljenju, Covid putovnici, opskrbi lijekova i dugu veledrogerijama ima bezbroj, a adresa je samo jedna: Vili Beroš! Ministar zdravstva, sjeo je u vrući stolac Zdravlja na kvadrat.

U MUP-ovu dokumentu obrađeno je niz prijetnji na području Hrvatske. Za svaku moguću od 15 katastrofa izrađeni su scenariji. Jedan od scenarija jest i nuklearna katastrofa. Bez želje za podizanjem panike, jer straha nam je već dosta, upitali smo stručnjaka - kako radijacija djeluje na naš organizam i kako se zaštititi? Odgovore pogledajte u Zdravlju na kvadrat.

Emisiju "Zdravlje na kvadrat" pratite subotom u jutarnjem terminu na Novoj TV! Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju