Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Alen Đuras mlado je lice na glazbenoj sceni koje svojim nebeskim glasom nikoga ne ostavlja ravnodušnim! Nedavno je zbog zdravstvenog stanja napravio potpuni zaokret u načinu života pa je u emisiji Zdravlje na kvadrat ispričao svoju priču!



Nova rubrika u emisiji zove se Mala škola smoothieja! Svaki tjedan pripremat će se zdravi i ukusni smoothieji i istovremeno gledateljima dati ideju za doručak ili neki drugi obrok u danu!

Često slušamo o tome kako je važno da je naša hrana bogata vitaminima i mineralima. Na pitanja što su oni zapravo, kako se ponašaju u našem organizmu te u kojim namirnicama ih možemo pronaći odgovorila je nutricionistica Vedranu Dučkić.



U ovotjednoj emisiji kroz rubriku Zdrave navike predstavit će se mlada, šarmantna i vrlo simpatična majka dvoje djece - Dora Luetić! Dora jako voli kuhati i često za svoju obitelj smišlja nove, kreativne i zdrave recepte! Pokazat će da je to uz malo truda i organizacije itekako izvedivo!



Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu na Novoj TV i u nedjelju na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju