Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Osim redovitog, a za neke po potrebi i pojačanog održavanja higijene, ljeti se nerijetko mijenjaju i prehrambene navike. Koliko je važna ljetna prehrana i razmišljamo li dovoljno o njoj? Ovo pitanje važno je iz više razloga.

Kako je najbolje čuvati hranu ljeti, koliko tekućine unositi u organizam, kako koristiti klima uređaje i kolika bi trebala biti temperaturna razlika između vanjskih i unutarnjih prostora? U ovotjednoj emisiji poslušajte savjete za ljetne mjesece. 



Prednosti poput uštede vremena koje trošimo na odlazak na posao, izbjegavanje prometnih gužvi, ali i određeni nedostaci kao što su povećan umor i iscrpljenost radnika… Sve se to odnosi na model skraćenog, odnosno četverodnevnog radnog tjedna.



Kada vježbate u ljetnim mjesecima, važno je da znate neke činjenice. Tijelo je potrebno zaštititi od sunca, izbjegavajte odjeću od čistog pamuka jer upija znoj, a i sjetite se da blagodati vježbanja na otvorenom ne podrazumijevaju samo trčanje i trening vani, nego to može biti i plivanje, brže hodanje ili trening u moru.



Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu na Novoj TV i u nedjelju na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju