Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Početak nove godine idealno je vrijeme za napuštanje nekih loših i usvajanje novih, zdravih navika. Kako bi vas na to potaknuli, ako već sami niste dovoljno motivirani, u ovotjednoj emisiji Zdravlje na kvadrat ekipa je s nekim poznatim licima razgovarala o tome koliko im je važno zdravlje i koje su njihove zdrave navike.

Blagdansko prejedanje osim do nakupljenih kilograma viška može dovesti i do nekih zdravstvenih tegoba – najčešće onih želučanih. U emisiji saznajte odgovore na pitanja koje su najčešće bolesti želuca, koji su njihovi simptomi te kako ih liječiti.

Kada je osjećaj straha, strepnje i pretjerane brige prisutan u svim životnim situacijama i kada traje dulje od 6 mjeseci, tada govorimo o anksioznosti. Odgovore na pitanja zašto se anksioznost javlja kod mladih, u kojim situacijama i kako ovaj problem riješiti, ekipa Zdravlja na kvadrat potražila je u Centru za zdravlje mladih.

Pojačan osjećaj žeđi ili gladi, pojačano mokrenje, sklonost infekcijama kože, teško cijeljenje rana… sve su to simptomi koji mogu upućivati na pojavu šećerne bolesti. Dijabetes nije moguće u potpunosti izliječiti, ali ga je moguće držati pod kontrolom.Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu, 12. siječnja na Novoj TV i u nedjelju, 13. siječnja na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju