Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Davor Garić javnosti je poznat kao novinar Nove TV koji iz estradnjaka izvlači zanimljive pikanterije! Nakon showa 'Ples sa zvijezdama' kroz koji se i sam proslavio, vratio se svojim svakodnevnim obvezama i treninzima. Ekipa IN magazina posjetila ga je u teretani u kojoj vježba.



Hipertenziju se naziva tihim ubojicom jer često ostaje neotkrivena. Povišenim krvnim tlakom smatra se sve iznad 140/90 mm na živi. U ovotjednoj emisiji saznajte koja su obilježja hipertenzije, kako ju otkriti i kako liječiti.

Ekipa emisije 'Zdravlje na kvadrat', svoga snimatelja odvela je na pregled madeža i to kako bi osvijestili važnost ovog pregleda. Osobito sada u proljetnim i ljetnim mjesecima kada smo više izloženi sunčevoj svjetlosti i potencijalnoj štetnosti UV zračenja.



Na kraju emisije čeka vas razgibavanje. Diplomirana kineziologinja Jelena Skender i ovoga tjedna pripremila je za vas nekoliko vježbi.



Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu na Novoj TV i u nedjelju na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju