Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Na zagrebačkom Cvjetnom trgu održala se edukativna akcija pod nazivom „Dan crvenih haljina“. Cilj akcije je podizanje razine svijesti o karakteristikama i specifičnostima moždanog udara kod žena, kao i mjerama prevencije i liječenja. Više o ovoj vrlo važnoj temi ispričale su liječnice iz KBC-a Zagreb.



Je li grlobolja simptom ili bolest? Što ju uzrokuje? Koja je razlika između virusnih i bakterijskih upala grla? Kako ih liječiti? Odgovore na ova i druga pitanja vezana uz temu grlobolje zna liječnik obiteljske medicine Milan Mazalin.

O temi dentalnih implantata već se puno zna. Različiti su uzroci gubitka zuba, različite metode ugradnje implantata. Zdravlje na kvadrat donosi odgovore na pitanja kako u moru različitih brendova koji postoje na tržištu izabrati one najkvalitetnije te koliko nove tehnologije olakšavaju sam proces ugradnje implantata i konačno čine ga preciznijim i uspješnijim.



Sve je više ljudi danas depresivno, no to ne znači nužno da imaju dijagnozu depresije. Što može dovesti do prave depresije, koje simptome ne smijemo ignorirati te kako se depresija liječi saznajte u emisiji.



Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu na Novoj TV i u nedjelju na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju