Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Ljudima se teško natjerati na vježbanje. Kao izlika se koristi nedostatak vremena, užurban način života, pretrpanost svakodnevnim obvezama. Ona je po zanimanju glumica, a uz to još ima i glazbenu karijeru, a svejedno stiže u svoj natrpani raspored ubaciti vježbanje. Svoju motivaciju u ovotjednoj emisiji otkrila je Mila Elegović!



Prema riječima liječnika obiteljske medicine Milana Mazalina, najnovija istraživanja pokazuju da glavnu ulogu kod nastanka umora ima centralni živčani sustav. On naime štiti organizam od pretjeranih napora na način da se pojavi osjećaj umora. Koja je razlika između običnog i kroničnog umora – saznajte u emisiji.

Minimalno invazivnim operacijskim zahvatima minimalno se oštećuje zdravo tkivo. U neurokirurgiji oni se rade na glavi i na kralježnici. Njihov smisao je taj da se sačuvaju strukture koje sudjeluju u pokretima kralježnice, a da se istovremeno napravi isti posao koji bi se napravio klasičnim operacijskim zahvatom.



Ekipa emisije predstavlja vam novu rubriku pod nazivom „Zdrave navike“. Kroz emisiju ekipa Zdravlja na kvadrat nastoji vas potaknuti na zdrav način života, pravilnu prehranu, redovitu tjelovježbu, prestanak pušenja ili prekomjernog uzimanja alkohola… A sada, kako bi vas dodatno motivirali na takve odluke, odlučili su vam iz prve ruke pokazati da se može! Živjeti zdravo nije kvantna fizika. Dovoljna je samo volja, a u ovotjednoj emisiji to će vam dokazati Vedran.



Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu, 02. ožujka na Novoj TV i u nedjelju, 03. ožujka na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju